Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği'nden Muhteşem Aşure Etkinliği

26 Temmuz 2024 Saat: 15:39
Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği'nden Muhteşem Aşure Etkinliği
Akhisar Balkan Göçmenlerini Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen aşure etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği'nden Muhteşem Aşure Etkinliği

Akhisar Haberleri.com – Burak Düztaş

Akhisar Balkan Göçmenlerini Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen aşure etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlik, 26 Temmuz 2024 Cuma günü saat 14:00'te Zeytinliova Yolu Üzeri Rumeli Caddesi'ndeki dernek binası önünde yapıldı.

Dernek Başkanı ve üyeleri, etkinliğe katılan misafirleri sıcak bir şekilde karşıladı. Aşure etkinliğine, dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da katılım sağladı. Misafirlere geleneksel aşure ikram edildi ve etkinlik boyunca keyifli anlar yaşandı.

Dernek Başkanı, yaptığı konuşmada, "Bu tür etkinliklerle kültürel mirasımızı yaşatmak ve dayanışma ruhumuzu pekiştirmek amacıyla bir araya geliyoruz. Katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde nice etkinliklerde buluşmak dileğiyle," dedi.

Etkinlik, katılımcıların birbirleriyle kaynaşması ve kültürel değerlerin yaşatılması açısından büyük bir başarı ile tamamlandı. Aşure dağıtımı sırasında, dernek üyeleri ve gönüllüler büyük bir özenle çalışarak etkinliğin sorunsuz geçmesini sağladılar.

Akhisar Balkan Göçmenlerini Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği, benzer etkinliklerle kültürel miraslarını geleceğe taşımaya devam edeceklerini belirtti.













YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız