Akhisar Bilim Ve Sanat Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi Büyük İlgi Gördü

6 Haziran 2024 Saat: 18:52
Akhisar Bilim Ve Sanat Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi Büyük İlgi Gördü
Akhisar Bilim ve Sanat Merkezi'nde Genel Yetenek, Resim ve Müzik alanlarında eğitim gören öğrencilerin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca ürettikleri eserlerin sergilendiği Yıl Sonu Sergisi, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Bilim Ve Sanat Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi Büyük İlgi Gördü

Haber Merkezi

Akhisar Bilim ve Sanat Merkezi'nde Genel Yetenek, Resim ve Müzik alanlarında eğitim gören öğrencilerin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca ürettikleri eserlerin sergilendiği Yıl Sonu Sergisi, büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Sergiye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Etkinlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, okula maddi destekte bulunan Mosteko sahibi Fatih Günel’e teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca, Akdeniz Bilim Olimpiyatları'nda gümüş ve bronz madalya kazanan öğrenciler de madalyalarını Süleyman Erdem’in elinden aldı.

Sergide, öğrencilerin yıl boyunca emek vererek hazırladıkları eserler büyük beğeni toplarken, öğretmenler ve yöneticiler de öğrencilerin başarılarını ve yaratıcılıklarını takdir etti. Müdür Süleyman Erdem, sergiye katılan ve emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

 



















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Koltukçu06.06.2024 20:09

Koltuk sevdalısı