Akhisar’da Feci Yangın: Yalnız Yaşayan Adam Hayatını Kaybetti

26 Şubat 2025 Saat: 16:21
Akhisar’da Feci Yangın: Yalnız Yaşayan Adam Hayatını Kaybetti
Akhisar Atatürk Mahallesi 161. Sokak'ta bulunan bir evde meydana gelen yangında, yalnız yaşayan bir vatandaş hayatını kaybetti.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Feci Yangın: Yalnız Yaşayan Adam Hayatını Kaybetti

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Atatürk Mahallesi 161. Sokak'ta bulunan bir evde meydana gelen yangında, yalnız yaşayan bir vatandaş hayatını kaybetti. Olay, bugün Atatürk Mahallesi'nde bulunan 161. Sokak’taki numara 90 adresinde gerçekleşti.

İhbar üzerine, kısa sürede olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak evde yalnız yaşayan ve isminin Hasan olduğu belirlenen şahıs, vücudunda ağır yanıklar oluşmuş halde bulundu. Sağlık ekipleri, şahsın yapılan ilk müdahalesinin ardından yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Yangının nedeni henüz belirlenemezken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı. Yangının çıkış sebebi araştırılmaya devam ediyor. Ekipler, Hayatını kaybeden şahsın yalnız yaşadığını belirledi.

Olayın ardından mahallede büyük üzüntü yaşanırken, çevredeki vatandaşlar yaşanan bu trajik olayla sarsıldıklarını dile getirdi. Yetkililer, yangının çıkış sebebinin tespiti ve benzer olayların önüne geçebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Hayatını kaybeden şahsın cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı.