Akhisar’da Kapalı Otoparkta Korkutan Otomobil Yangını

26 Temmuz 2024 Saat: 15:48
Akhisar’da Kapalı Otoparkta Korkutan Otomobil Yangını
Akhisar'da bugün saat 12.00 sıralarında Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi karşısındaki kapalı otoparkta çıkan otomobil yangını kısa süreli paniğe neden oldu.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Kapalı Otoparkta Korkutan Otomobil Yangını

Akhisar Haberleri.com 

Akhisar'da bugün saat 12.00 sıralarında Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi karşısındaki kapalı otoparkta çıkan otomobil yangını kısa süreli paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, bir otomobil sürücüsü aracını park ettiği sırada, otomobilin motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. 

Durumu hemen fark eden otopark sorumlusu, yangın tüpleri ile hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının büyümesini engelledi. Otoparkta bulunan diğer araç sahipleri ve çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, yangının hızlı müdahale sonucu kontrol altına alınmasıyla rahat bir nefes aldılar.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının tamamen söndüğünü ve başka bir tehlike oluşturmadığını belirledi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatılırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili konuşan otopark sorumlusu, "Yangını fark eder etmez yangın tüpleri ile müdahale ettik ve yangını kısa sürede söndürmeyi başardık. Çok şükür ki kimseye bir zarar gelmedi" dedi. 

Yangın, hızlı ve etkin müdahale sayesinde büyümeden kontrol altına alınırken, olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız