Akhisar’da Orman Yangını

18 Temmuz 2024 Saat: 15:45
Akhisar’da Orman Yangını
Bugün saat 12.00 sıralarında, Akhisar’ın Araplar yolu üzerinde bulunan tepelik ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Orman Yangını

Akhisar Haberleri.com

Bugün saat 12.00 sıralarında, Akhisar’ın Araplar yolu üzerinde bulunan tepelik ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı kara ve hava araçları yangına müdahale etmeye devam ediyor. Yangının kontrol altına alınabilmesi için ekipler yoğun bir çaba sarf ediyor.

Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Akhisar Kaymakamı Murat Kütük ve Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, yetkililerden söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, ekipler yangının daha fazla yayılmasını önlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bölge halkı ise yangının kontrol altına alınmasını endişe içinde bekliyor.

Yangınla ilgili gelişmeler oldukça bilgilendirme yapılacağı belirtildi.










YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız