Akhisar’da Silah Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

17 Ekim 2024 Saat: 12:58
Akhisar’da Silah Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı
Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, silah taşıyan, bulunduran ve satışını yapan şahıslara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Silah Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, silah taşıyan, bulunduran ve satışını yapan şahıslara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Hacıishak Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyon sonucunda önemli miktarda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, Ruger ibareli 9 mm çapında bir tabanca, Glock ibareli iki adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan baskında, silah ticareti yaptığı belirlenen C.Ü (28) ve S.K (20) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda şüpheliler, "Silah Ticareti" suçu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ilçede huzurun ve güvenliğin sağlanması adına bu tür operasyonların aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Yetkililer, silah taşıma ve bulundurma konusunda yasalara uyulmasının hayati önem taşıdığını ve bu konuda herhangi bir taviz verilmeyeceğini belirtti. Akhisar’da halkın güvenliği için operasyonlar kararlılıkla sürdürülecek.