Akhisar’da Şok Asayiş Ve Huzur Uygulaması

21 Eylül 2024 Saat: 17:05
Akhisar’da Şok Asayiş Ve Huzur Uygulaması
Akhisar'da son 1 hafta içerisinde birçok noktada şok asayiş ve huzur operasyonu gerçekleştirildi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Şok Asayiş Ve Huzur Uygulaması

Akhisar Haberleri.com

İlçemiz genelinde suçun önlenmesi, kamu düzeninin ve genel asayişin sağlanması amacıyla, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş,Narkotik,Yunus  Resmi Devriye ekipleri ve Trafik Ekiplerince son bir hafta içerisinde  ilçemizin çeşitli noktalarında ve seyir halinde yapılan Şok Asayiş ve Huzur Uygulamalarında

8 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait muhtelif fişekler,2 adet Ruhsatsız Tüfek118 adet Sentetik Hap, 65 gram Esrar Maddesi,2.8 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Yakalanan 22 şüpheli hakkında  gerekli yasal işlemler için adli makamlarca soruşturma başlatılmıştır. Hakkında Yakalama kararı bulunan 17 ARANAN Yakalanmış ve 9 hükümlü Cezaevine teslim edildi.52 Adet abartı egzoz ile gürültü yaparak çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücüsü yakalanmış ve motorlar trafikten men edildi.18 araca yüksek sesle müzik yayını yapmaktan cezai işlem uygulandı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçemizde var olan huzur ortamının devamı için gerekli çalışmalar aralıksız olarak devam edecektir denildi.