Akhisar Lokantacılar Odası İle Tad Koleji Arasında Anlaşma

24 Temmuz 2024 Saat: 19:58
Akhisar Lokantacılar Odası İle Tad Koleji Arasında Anlaşma
Akhisar Lokantacılar, Köfteciler, Tatlıcılar Odası Başkanı ve TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu) Kadın Esnaf Kurulu Üyesi Pınar Gören, ilçede hizmet veren Türk Amerikan Derneği Özel (TAD) Koleji ile üyeleri ve birinci derece yakınları

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Lokantacılar Odası İle Tad Koleji Arasında Anlaşma

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Lokantacılar, Köfteciler, Tatlıcılar Odası Başkanı ve TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu) Kadın Esnaf Kurulu Üyesi Pınar Gören, ilçede hizmet veren Türk Amerikan Derneği Özel (TAD) Koleji ile üyeleri ve birinci derece yakınlarına yönelik özel bir indirim anlaşması için protokol imzaladı.

Protokol töreninde konuşan Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Gören, "Bugün, şehrimizde hizmet veren özel bir eğitim kurumu ile üyelerimize ve onların birinci derece yakınlarına yüzde 20 indirim sağlayacak bir anlaşmaya imza attık. Üyelerimizin ve yakınlarının bu tür anlaşmalardan büyük fayda gördüğünü gözlemliyoruz ve bu bizi gururlandırıyor. Akhisar Lokantacılar Odası olarak ilçemizde faaliyet gösteren tüm kurumlara desteğimizi sürdürüyoruz. TAD Koleji ile bağlantımız hem sahiplerinin esnaf olması hem de benim oğlumun burada okuması sayesinde daha da güçleniyor. Gerçekten hem esnafın hem de kamu çalışanlarının çocuklarının kaliteli bir eğitim alabilecekleri güzel bir okul. Bu vesileyle, bugün 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlayan tüm yerel basın mensuplarına da teşekkür ediyorum. Sizler olmasanız, haberlerimizi esnafımıza ve vatandaşlarımıza ulaştırmak mümkün olmazdı," dedi.

TAD Koleji'nin Vizyonu

TAD Koleji Genel Müdürü Arif Zor ise konuşmasına 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlayarak başladı. "Eğitim artık globalleşiyor, biz de öğrencilerimizi dünya vatandaşı olarak yetiştirmek istiyoruz. Kurumumuzun Akhisar’ın dünyaya açılan penceresi olacağına inanıyorum. Tüm anne ve babaları, çocuklarının eğitim süreçlerini değerlendirebilmeleri için kurumumuza davet ediyorum. Bu süreçte bize destek veren Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Sayın Pınar Gören'e de ayrıca teşekkür ediyorum," dedi.

Protokol töreninde, TAD Koleji’nin sahipleri Adnan Çakmak ve Arif Zor ile Pınar Gören arasında imzalanan anlaşma, üyeler ve yakınları için önemli bir avantaj sağlıyor. TAD Koleji’nin esnaf dostu bir okul olması, hem öğrencilere hem de velilere sunduğu kaliteli eğitim ile dikkat çekiyor.

Bu anlamlı günde, yerel basının desteğini de vurgulayan Pınar Gören, "Basın mensubu arkadaşlarım, doğru kanallarla, doğru yerlere ulaşılmasını sağlıyorsunuz. Bizler ne kadar çalışıyor olsak da, sizler olmasanız haberleri esnafımıza ve vatandaşlarımıza ulaştıramayız. Mesleki anlamda başarılar diler, basın bayramınızı kutluyorum" dedi.

TAD Koleji ile yapılan bu özel indirim anlaşması, Akhisar esnafı ve aileleri için önemli bir fırsat sunarken, eğitimde kaliteyi artırma hedeflerini de güçlendiriyor.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız