Akhisargücü Basketbol Takımı Zorlu Maçtan Galibiyetle Ayrıldı

12 Ekim 2024 Saat: 15:55
Akhisargücü Basketbol Takımı Zorlu Maçtan Galibiyetle Ayrıldı
Manisa İli Büyük Erkek Basketbol Ligi'nde mücadele eden Akhisargücü Basketbol A Takımı, ikinci maçında güçlü rakibi Manisa Lider Basketbol takımı ile karşı karşıya geldi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisargücü Basketbol Takımı Zorlu Maçtan Galibiyetle Ayrıldı

Haber Merkezi

Manisa İli Büyük Erkek Basketbol Ligi'nde mücadele eden Akhisargücü Basketbol A Takımı, ikinci maçında güçlü rakibi Manisa Lider Basketbol takımı ile karşı karşıya geldi. Maç, 20:30’da Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Ev sahibi Lider Basketbol takımı, müsabakanın ilk üç periyodunda üstün bir oyun sergileyerek, ilk periyodu 24-6, ikinci periyodu 30-26 ve üçüncü periyodu 51-34 önde tamamladı.

Ancak dördüncü periyodun başlamasıyla birlikte Akhisargücü Basketbol takımı adeta maça yeniden doğdu. Mor beyazlı Potanın Devleri, son periyotta sergiledikleri olağanüstü performans ile oyunu tamamen domine etti. Takım, son saniyeye kadar mücadeleyi bırakmadı ve dördüncü periyodu 57-58 kazanarak, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu galibiyet, Akhisargücü Basketbol takımının ligdeki ikinci galibiyeti olarak kayıtlara geçti. Maçın ardından Akhisargücü Basketbol Takımı oyuncuları, bu galibiyeti dördüncü periyotta ikili mücadele sırasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan tecrübeli oyuncuları Ege Erdem’e armağan ettiklerini belirttiler. Takım arkadaşlarının bu anlamlı jesti, mor beyazlı ekip içinde dayanışma ruhunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Akhisargücü Basketbol Takımı, ligin geri kalanında da bu ivmeyi sürdürmeyi hedefliyor. Hem oyuncuların hem de taraftarların büyük bir heyecanla takip ettiği bu galibiyet, takımın ligdeki iddiasını perçinledi.