Akhisargücü Voleybol Takımı Mağlubiyetle Döndü

14 Ekim 2024 Saat: 11:19
Akhisargücü Voleybol Takımı Mağlubiyetle Döndü
Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Akhisargücü Voleybol A Takımı, ligin ikinci maçında Denizli Uğur Okulları ile karşılaştı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisargücü Voleybol Takımı Mağlubiyetle Döndü

Haber Merkezi

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Akhisargücü Voleybol A Takımı, ligin ikinci maçında Denizli Uğur Okulları ile karşılaştı. Denizli Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma saat 16.00’da başladı. Ev sahibi Denizli Uğur Okulları, kendi saha ve seyircisi önünde üstün bir performans sergileyerek mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Maçın İlk Setinde Ev Sahibi Üstünlüğü

Karşılaşmanın ilk setinde Denizli Uğur Okulları, etkili servislerle rakibine üstünlük sağladı. İlk seti 25-14 kazanan Denizli ekibi, Akhisargücü'ne karşı önemli bir avantaj elde etti.

İkinci Sette Fark Açıldı

İkinci sette de Denizli Uğur Okulları üstünlüğünü devam ettirdi. Akhisargücü Voleybol Takımı, bu sette rakibine karşı koymakta zorlandı ve seti 25-8 gibi farklı bir skorla kaybetti. Denizli ekibi, bu setle birlikte durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü Sette Akhisargücü'nün Mücadelesi Yetersiz Kaldı

Üçüncü sette Akhisargücü, daha iyi bir oyun sergilemesine rağmen Denizli Uğur Okulları'nın baskılı oyununa karşı direnemedi. Seti 25-20 kazanan Denizli Uğur Okulları, maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Maç Sonucu: Denizli Uğur Okulları 3-0 Akhisargücü

Denizli Uğur Okulları, üstün performansıyla Akhisargücü'nü mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü. Akhisargücü Voleybol A Takımı ise deplasmandan puansız dönerken, önümüzdeki maçlara daha iyi bir sonuç almak için hazırlanacak.