Akhisarspor Olağanüstü Kongreye Gidiyor

18 Temmuz 2024 Saat: 17:05
Akhisarspor Olağanüstü Kongreye Gidiyor
Müzesinde Türkiye’nin en büyük iki kupası bulunan, Süper Lig de dört büyük takımına adeta kök söktüren, geçtiğimiz sezonda 3. Ligden Amatör kümeye düşen Akhisarspor 26 Temmuz’da olağan üstü kongreye gidiyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarspor Olağanüstü Kongreye Gidiyor
Haber Merkezi - MHA

BAŞKAN ÖNERL ALANÇ, “BİZDEN BURAYA KADAR. HİÇ KİMSE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMADI”

Müzesinde Türkiye’nin en büyük iki kupası bulunan, Süper Lig de dört büyük takımına adeta kök söktüren, geçtiğimiz sezonda 3. Ligden Amatör kümeye düşen Akhisarspor 26 Temmuz’da olağan üstü kongreye gidiyor. Son başkan Öner Alanç, “Bizden buraya kadar. Görev yaptığımız dönemden hiç kimseye borcumuz yok. Kimse elini taşın altına koymadı.” Dedi.

Yaz aylarında her kes tatilde iken işyerinde görüşlerini açıklayan başkan Öner Alanç, zor günlerde bazı önemli kişiler tarafından destek sözü verilerek göreve geldiklerini belirterek, “Akhisarspor’un zor günlerinde göreve geldik. Tüm gücümüzle elimizden geldiğince mücadele ederek ligde kalmak  için mücadele ettik. Borçlar  nedeni ile transfer yapamadık. Mevcut kadromuzla başarılı olamadık. Görev yaptığımız dönemden hiç kimseye borcumuz yok.  Akhisarspor  başarılı günlerinde  teknik direktör olan Hamza Hamzaoğlu’nun teknik ekibi,  belediye başkanımız Besim Dutlulu  bizlere destek oldu. Başkan Dutlulu oyuncuların maaşlarını ve sigorta primlerini yatırdı. Yıllardır yaptığı gibi tesislerin bakımını ve idari personeli ile yanımızda oldu.” Başkan Alanç, görev  süresinde sivil toplum örgütlerini, kamu kurumları idarecilerini tek tek ziyaret ettiklerini, bazılarından manevi destek görmelerine rağmen lig kalmayı başaramadıklarını söyleyerek, “Bilindiği gibi görev geldiğimizde 10 futbolcu TFF ye başvurarak bizi zor durumda bırakmışlardı. Teknik direktör olarak İlker yanar ve futbolcular antrenmanlara bile çıkmıyorlardı. Tek tek görüşüp büyük ölçüde sahaya çıkmalarını sağladık. İlker Yanar teknik direktörlük sonrası, Hamza Hamzaoğlu’nun ekibi görev aldı.  Fakat yine de başarılı olamayarak ligden düştük.” Dedi.

Başkan Öner Alanç, olağanüstü kongre kararı ile 26 Temmuz da, ekseriyet  temin edilmediği takdirde bir hafta sonra ikinci toplantı ile görevi bırakacağız. Gönlümüz Akhisarspor’a  tekrar sahip çıkılsın ve  basamakları çıkarak eski günlere kavuşmasını diliyor. Yeni bir yönetim  çıkmaz ise yasa gereği kulübün anahtarlarını Dernek Masasına bırakabiliriz.” Dedi.





YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız