"Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı"nın Sekizincisi Tamamlandı

24 Mayıs 2024 Saat: 16:50
"Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı"nın Sekizincisi Tamamlandı
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi; sağlık camiasına profesyonel ve branşında kalifiyeleşmiş ekipler yetiştirmeye devam ediyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

"Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı"nın Sekizincisi Tamamlandı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nde "Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı"nın Sekizincisi Tamamlandı

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi, sağlık alanında profesyonel ve branşında kalifiye ekipler yetiştirmeye devam ediyor. Hastanede görevli Eğitim Hemşiresi Gülistan Korkmaz Arabacı ve Program Sorumlusu Ameliyathane Hemşiresi Meryem Durğan'ın katkılarıyla düzenlenen 8. "Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" başarıyla tamamlandı. İlk olarak 2018 yılında başlatılan bu program, son gelişmeler ışığında interaktif olarak Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı Sertifika Standartları doğrultusunda il içi hastanelerden başvuran ve ameliyathanede 2 yıl çalışma kriterine uygun 14 kursiyer kabul edildi. Kurs programı; 12 gün teorik ve 10 gün uygulamalı olmak üzere toplam 22 iş günü sürdü. Teorik ve uygulamalı sınavları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, Başhekim Uzm. Dr. Hamza Bambal ve idari yönetim kadrosu tarafından verildi.

Başhekim Uzm. Dr. Hamza Bambal, konuşmasında her alanda olduğu gibi hemşirelikte de branşında uzmanlaşmış personellerin sayısının artmasının hastanelerdeki hizmet kalitesini yükselteceğini ve bunun hasta memnuniyetine olumlu yansıyacağını belirtti. Ayrıca, açılan kurslar ile buna katkıda bulunabildikleri için mutlu olduklarını ifade etti.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız