Başkan Dutlulu, Yerel Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

2 Ekim 2024 Saat: 15:15
Başkan Dutlulu, Yerel Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan Kadın Kooperatifine ait Kafe Koop’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Başkan Dutlulu, Yerel Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan Kadın Kooperatifine ait Kafe Koop’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Başkan Dutlulu, Akhisar’da yürütülen projeler ve gelecekte hayata geçirilecek çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu ve Basın Danışmanı Eren Ekinci de katıldı.

Kahvaltının ardından toplantı salonuna geçilerek, basın mensuplarının soruları yanıtlandı. Başkan Dutlulu, şeffaflık ve samimiyet vurgusu yaparak, Akhisar’ın gelişimi için atılan adımları ve projeleri tüm detaylarıyla paylaştı. Basın mensuplarından gelen sorulara açık yüreklilikle cevap veren Dutlulu, halkın önerilerini ve taleplerini dikkate alarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Besim Dutlulu, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Güne, Akhisar’ımızın yerel ve ulusal basın mensuplarıyla buluşarak başladık. Akhisar için attığımız adımları ve projelerimizi konuştuk. Şeffaflık ve samimiyetle tüm sorulara yanıt verdik, halkımızdan gelen önerileri dinledik. Karşılıklı iletişimimizi daha da güçlendirerek hep birlikte daha güzel bir Akhisar için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yerel basınla kurulan bu yakın iletişimin, belediyenin çalışmalarını halkla paylaşmak ve şeffaf bir yönetim anlayışını sürdürebilmek adına büyük önem taşıdığı vurgulandı. Başkan Dutlulu, Akhisar’ın geleceği için yürütülen projelerde halkın ve basının desteğini almak adına bu tür buluşmaların devam edeceğini belirtti.