Erol Karaca Görevinden Ayrılıyor

6 Mart 2025 Saat: 17:30
Erol Karaca Görevinden Ayrılıyor
Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Erol Karaca, 14 Mart 2025 itibarıyla görevinden ayrılacağını duyurdu. Daha önce Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini de yürüten Karaca, 16 Eylül 2022’de Manisa İl Sağlık Müdürü olarak atanmı

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Erol Karaca Görevinden Ayrılıyor

Haber Merkezi

Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Erol Karaca, 14 Mart 2025 itibarıyla görevinden ayrılacağını duyurdu. Daha önce Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini de yürüten Karaca, 16 Eylül 2022’de Manisa İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştı.

Sağlık alanında uzun yıllar görev yapan Karaca, 16 Eylül 2024’te dolan görev süresinin 6 ay daha uzatılmasıyla birlikte Mart ayına kadar Manisa sağlık teşkilatının başında bulunmuştu. Op. Dr. Karaca’nın bir süre hekimlik görevine devam edeceği, ardından emekliliği düşündüğü öğrenildi.

Sağlık Alanındaki Deneyimiyle Biliniyor 1964 yılında Ankara Balgat’ta doğan Op. Dr. Erol Karaca, sağlık alanında uzun yıllardır önemli görevler üstlendi. Manisa’daki kamu hastanelerinde farklı kademelerde hizmet verdikten sonra İl Sağlık Müdürü olarak atanan Karaca, görev süresi boyunca Manisa genelinde sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine katkı sağladı.

Hekimlik Görevine Dönecek Karaca’nın, İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrıldıktan sonra hekim olarak meslek hayatına bir süre daha devam edeceği, ardından emekliye ayrılmayı planladığı ifade edildi.