Muhtarlar Günü’nde Başkan Dutlulu’dan Teşekkür ve Hediye

16 Ekim 2024 Saat: 14:51
Muhtarlar Günü’nde Başkan Dutlulu’dan Teşekkür ve Hediye
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 19 Ekim muhtarlar günü dolayısıyla merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Muhtarlar Günü’nde Başkan Dutlulu’dan Teşekkür ve Hediye

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 19 Ekim muhtarlar günü dolayısıyla merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Akhisar'da düzenlenen kahvaltı programında muhtarlık makamının halk ile yerel yönetim arasındaki köprü görevi ve önemi vurgulandı. Başkan Dutlulu, muhtarlarla buluştuğu kahvaltıda, onların yerel yönetimler için kritik bir rol oynadığını ve halkın taleplerini en yakından takip ederek sorunların çözülmesinde büyük emek harcadıklarını dile getirdi.

Başkan Dutlulu, konuşmasında şunları söyledi: "Bugün merkez ve kırsal mahalle muhtarlarımızla birlikteyiz. Mahallelerimize değer katan, halkımıza hizmet götürme yolunda gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Muhtarlık, sadece mahallelerin yönetimiyle değil, halkın dertlerini, ihtiyaçlarını en hızlı şekilde belediyemize ileten önemli bir makamdır. Hep birlikte halkımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz." Kahvaltı programında Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş de bir konuşma yaparak muhtarlık mesleğinin önemine değindi. Gümüş, mahallelerde halkın sesi olarak görev yapan muhtarların fedakarca çalışmalarından bahsederek, Başkan Dutlulu'ya destekleri için teşekkür etti.

Programın sonunda, Başkan Besim Dutlulu muhtarlara anlamlı bir jest yaparak her birine Atatürk posterli duvar saatleri hediye etti. Bu anlamlı hediye ile muhtarların görev yaptıkları mahallelerde Atatürk'ün değerlerine bağlı olarak hizmet etmeye devam edecekleri vurgulandı.

Etkinlik, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, muhtarlar Başkan Dutlulu'ya teşekkür ederek, çalışmalarına aynı özveri ile devam edeceklerini ifade ettiler.