Narkotik Ekiplerinden Başarılı Operasyon

7 Ekim 2024 Saat: 19:08
Narkotik Ekiplerinden Başarılı Operasyon
Gerçekleştirilen aramalarda, 25 yaşındaki M.D. isimli şahsın üzerinde yapılan incelemeler neticesinde 21.25 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Narkotik Ekiplerinden Başarılı Operasyon

Akhisar Haberleri.com

Akhisar’da uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları analiz çalışmaları sonucu bir aracı durdurarak incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen aramalarda, 25 yaşındaki M.D. isimli şahsın üzerinde yapılan incelemeler neticesinde 21.25 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin yakalanmasının ardından M.D. isimli şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şahıs, gerekli işlemler için emniyete götürüldü ve 07 Ekim 2024 tarihinde mevcutlu olarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan, nakleden ve bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden kişilere karşı kararlılıkla mücadele ettiklerini belirtti. Uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla halkın sağlığını tehdit eden suçlularla mücadelenin aralıksız sürdürüleceği ifade edildi. Ayrıca, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmaları, şüpheli durumları emniyet güçlerine bildirmeleri gerektiği hatırlatıldı.