KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Öğrenciler protokol koltuklarına oturdular!

Akhisar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla geleneksel hale gelen ve birkaç saatlikte olsa Ülkü İlköğretim, Şehit Hasan Acar

22 Nisan 2011 Saat: 23:51
Öğrenciler protokol koltuklarına oturdular!
Öğrenciler protokol koltuklarına oturdular!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar' da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla geleneksel hale gelen ve birkaç saatlikte olsa Ülkü İlköğretim, Şehit Hasan Acar İlköğretim, İstiklal İlköğretim, Halil Mandacı ilköğretim, Nadide-Fazlı Aysu Fatih İlköğretim, 75.Yıl Aysun Karalar İlköğretim ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okul, öğrencileri oturdukları koltuklarda okudukları okulları için isteklerde bulundular.

Akhisar Kaymakam Mustafa Çek'i ziyaret eden Ülkü İlköğretim okul Müdürü  Mustafa Kökaslan, Müdür yardımcısı Ahmet Taşçı, İngilizce öğretmeni Özlem Hasdoğan ve 7  sınıf öğrencisi Özgül Şahin, 8. sınıf öğrencileri Muhammet Bağgül ve Süleyman Çeneli, Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek’i ziyaret etti. Kaymakam Mustafa Çek tarafından karşılandı. Kaymakam Mustafa Çek'e çiçek veren öğrencilere, Kaymakam Mustafa Çek’te  çeşitli hediyeler verdi. Bir kaç saatlik olsa Kaymakam koltuğuna oturan 8. sınıf öğrencisi Muhammet Bağgül, ilk önce  İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu’yu telefonla arayarak, son günlerde, öğrencilerin harçlıklarını alan yaşları küçük olan çocukların sıkı takip edilmesi ve bunlara önlem alınması talimatını verdi. Daha sonra da” öncelikli hedefim çok çalışarak Kaymakam olmak istiyorum” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ziya Tunç, Öğrencileri Ayşenur Aktaş, Ahmet Erkurt, Mehmet Uysal ile birlikte ziyaret etti. Belediye Başkanı Salih Hızlı tarafından karşılanan öğrenciler başkana çiçek verdiler. Başkan Salih Hızlı'da çeşitli hediyeler verdi. Belediye başkan koyluğuna oturan Ayşenur Aktaş Belediye başkanı ve daire müdürlerine şehir içerisindeki eksik ve beğendiği noktalardan bahsetti.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın’ı ise Halil Mandacı İlköğretim Okulundan Görsel Sanatlar Öğretmeni Meryem Türk ve öğrencileri Seray Semerci, Cevdet Kapanca, Rasim Berk Demirdöven ziyaret etti. Başsavcı koltuğuna oturan öğrenci Seray Semerci ise kurum hakkında bilgiler aldı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu’yu Nadide-Fazlı Aysu  Fatih İlköğretim okulu Müdürü Mücahit Şahin, müdür yardımcısı Hakan Özkan, 7. sınıf öğrencisi Ayşenur İlikhan, 8. sınıf öğrencileri Kadir Gençer, Şerif Şeker ile ziyaret etti.  İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu tarafından karşılandı. Abdurrahman Yolcu; İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturan Kadir Gençer’e, “Özellikle çocukların tehlikeli şekilde şarjlı bisiklet kullanmalarının farkındayız ve çalışmalarımız devam ediyor. Tahir Ün Caddesinin trafik düzeni ve denetimlerinin yetersizliğin farkındayız. Okullarımızda öğrencilerin suça bulaşmalarını engellemek amacıyla çalışmalarımız devam etmekte olduğunu söyledi.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer'i, Mehmet Akif Ersoy ilköğretim Okulu müdürü Suat Koşapınar, 7. sınıf öğrencisi Özlem Doğan, 8. sınıf öğrencileri Erhan Bedir, Yasin Şarkıcı ile ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer tarafından karşılandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan Ehram Bedir; okulunun bahçesine Kültür ve Spor Salonu yapılmasını istedi.

 

 

























































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız