KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Sorunları Olan Bekar Muhammet Arifler Dehşet Saçtı 3 Kişi Yaralandı

Sorunları Olan Bekar Muhammet Arifler Dehşet Saçtı 3 Kişi Yaralandı

3 Ocak 2012 Saat: 18:48
Sorunları Olan Bekar Muhammet Arifler Dehşet Saçtı 3 Kişi Yaralandı
Sorunları Olan Bekar Muhammet Arifler Dehşet Saçtı 3 Kişi Yaralandı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Atatürk Mahallesi Devlet Karayolu ve demiryolunun hemen yanındaki tali yolda, güpegündüz sorunları olan Muhammet elindeki pompalı tüfekle dehşet saçtı. Gelişi güzel ateş eden  48 yanında bekar Muhammet Arifler üç kişiyi yaraladı.  Orada bulunan  öğrenci servis araçlarına elindeki  pompalı tüfekteki fişekler bitinceye kadar ateş etti.



Saat 14.30 civarlarında Atatürk Mahallesi 359 sokak üzerinde, Devlet Karayolunda, üst geçit yanında bulunan okul servis araçlarının bulunduğu meydanın tam karşısında   No.2/1 de oturan Muhammet Arifler, servis sürücülerinin bulunduğu Kahvehane önünde elindeki tüfekle gelişi güzel ateş  etmeye başladı. Kahvedeki kişiler sağa sola kaçarlarken servis sürücüleri, Canip Vardar (60) ve Hüsamettin Büyük (48) Hüsamettin Şentürk (46) çıkan saçmalarla  yaralandılar.  Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelip Muhammet Arifler’i  karakola götürdüler.



Görgü tanıkları, “Arkadaş yalnız yaşayan biri. Ruhsal sorunları var. Çok içki içiyordu. Her zaman gelip sağa sola sataşıyordu.  Burası meydan gibi yer olmasına rağmen servis araçlarının durmasına hep müdahale etmeye çalışıyordu. Servis sürücüleri ile takışıyordu. Kahvenin önünde 25-30 kişi vardık. İlk ateşten sonra  kaçışmaya başladık.” dediler.



Polis tarafından alkol muayenesine götürülen Muhammet Arifler, alınan ilk ifadesinden sonra Cumhuriyet Savcılığına  sevk edildi.



Başından saçmaların sıyırması ile Yaralanan, Canip Vardar, burnundan yaralanan Hüsamettin Büyük, saçmaların sadece elbiselerine ve ayağındaki ayakkabısına isabet eden Hüsamettin Şentürk  Devlet Hastanesinde  ayakta tedavi gördüler. Saçmaların  vücudunda yara açmayan Servis araçları sorumlusu  Hüsamettin Şentürk, “25- 30 kişi kahvenin önündeydik. Saati gelen arkadaşlar arabalarına gideceklerdi. Bir anda neye uğradığımızı şaşırdık. Allah korudu. Saçmalar domuz kurşunu dedikleri cinstendi.  Birimizin önemli bir yerini gelseydi ağır yaralanmalar, hatta ölümler olurdu.” dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız