Manisa Barosu, mesleğe yeni adım atan avukatlar için ruhsat töreni düzenledi. Törende, Manisa Baro Başkanı Avukat Özge Baştuğ toplam 7 avukata avukatlık ruhsatları takdim edildi.
Yeni Avukatlara Ruhsat Töreni Düzenlendi
Haber Merkezi
Manisa Barosu, mesleğe yeni adım atan avukatlar için ruhsat töreni düzenledi. Törende, Manisa Baro Başkanı Avukat Özge Baştuğ, toplam 7 avukata avukatlık ruhsatları takdim edildi.
Manisa Barosu’nun düzenlediği ruhsat törenine, baro yönetimi, genç avukatların aileleri ve meslektaşları katıldı. Avukatlık mesleğine adım atan yeni hukukçular, cübbelerini giyerek meslek hayatlarına resmen başlamanın heyecanını yaşadı.
Törende konuşan Manisa Baro Başkanı Özge Baştuğ, hukuk ve adaletin toplum için önemine vurgu yaparak, yeni avukatların meslek hayatlarında başarılı olmaları temennisinde bulundu. Ayrıca, genç avukatların meslek etik kurallarına bağlı kalarak, adaletin sağlanmasında önemli bir görev üstleneceklerini belirtti.
Ruhsatlarını teslim alan yeni avukatlar, meslek hayatlarında hak, hukuk ve adalet anlayışıyla hizmet vereceklerini ifade etti. Manisa Barosu, yeni katılan avukatlarıyla daha da güçlenerek, hukuk sistemine katkı sağlamaya devam edecek.