KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Yeni Hizmet Binası Açıldı

Açılış töreninde, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da kısa konuşmalar yaparak, yeni itfaiye binasının Akhisar için hayırlı olmasını dilediler.

18 Temmuz 2024 Saat: 16:16
Yeni Hizmet Binası Açıldı
Yeni Hizmet Binası Açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Yeni Hizmet Binası Açıldı

Akhisar Haberleri.com

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlksen Özalper, Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve birçok ilçe belediye başkanının katılımıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar İtfaiye Amirliği'nin yeni hizmet binası törenle açıldı.

Saat 11.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde, Başkan Ferdi Zeyrek yeni itfaiye binası hakkında bilgiler verdi. Zeyrek, konuşmasında yeni binanın modern donanımları ve geniş hizmet alanı ile Akhisar halkına daha etkin ve hızlı hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Açılış töreninde, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da kısa konuşmalar yaparak, yeni itfaiye binasının Akhisar için hayırlı olmasını dilediler. Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlksen Özalper ve İlçe Başkanı Hayriye Hacet de törene katılarak desteklerini ifade ettiler.

Yeni hizmet binasının açılışı, katılımcılar tarafından kurdele kesimiyle gerçekleştirildi. Törenin ardından, itfaiye binası gezilerek, binanın modern donanımları ve ekipmanları tanıtıldı. Bu yeni itfaiye binasının, Akhisar ve çevresindeki yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale edilmesine olanak sağlayacağı belirtildi.






























































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız