KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Siyaset

Yeni Tren Garı Nisan 2021’de bitecek

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, yapımı devam eden Akhisar Tren Garı’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

25 Ağustos 2020 Saat: 18:40
Yeni Tren Garı Nisan 2021’de bitecek
Yeni Tren Garı Nisan 2021’de bitecek
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Yeni Tren Garı Nisan 2021’de bitecek

Metronom Haber Ajansı - MHA

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, yapımı devam eden Akhisar Tren Garı’nın inşaatında incelemelerde bulundu.
Burada TCDD Bölge Müdürü Murat Bakır’dan bilgi alan Aydemir, inşaatın pandemiden dolayı süresinin 3 ay uzadığını ve Nisan 2021’de tamamlanacağını ifade etti.

Yeni Tren Garı’nın özellikleri; 755 m2 bodrum kat, 866 m2 zemin kat, 280 m2 asma tavan, 755 m2 1.katında 6 adet lojman dairesi bulunuyor.
TCDD Bölge Müdürü Murat Bakır; “Akhisar şehir içinden geçmekte olan 11938 metre uzunluğundaki tek hatlı demir yolu, 7.694 m uzunluğundaki yeni çift hatlı, elektrifikasyon ve sinyalizasyonlu varyant ile toplam hat uzunluğu 4.244 m kısaltılmıştır. Yapılmış olan varyant ile Akhisar yerleşim yerinin merkezinden geçen hat üzerinde bulunan 13 adet hemzemin geçit ortadan kalkmış olup, halkımızın can ve mal güvenliği sağlanmıştır. Yapılmakta olan istasyon binası ile şehir merkezindeki eski ve yetersiz olan istasyon binası yerine modern ve büyük olarak inşası gerçekleştiriyoruz. Akhisar Gar binası temel demirleri ve betonu tamamlanmıştır.
Aydemir ve beraberindeki TCDD Bölge Müdürü Murat Bakır, AK Parti Akhisar ilçe başkanı Fatih Füzün, Akhisar’ın içinden geçen eski tren yolu ve tren garı bölgesinde yapılabilecek projeleri değerlendirmek için basına kapalı olarak bölgeyi inceledi.