KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Yenişehirlioğlu, Akhisar’da Bir Dizi İncelemelerde Bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer ve yönetim kurulu üyeleriyle, hem inşaatı devam eden hem de vatandaşlarımızın hizmetine açılmış

5 Eylül 2024 Saat: 09:46
Yenişehirlioğlu, Akhisar’da Bir Dizi İncelemelerde Bulundu
Yenişehirlioğlu, Akhisar’da Bir Dizi İncelemelerde Bulundu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Yenişehirlioğlu, Akhisar’da Bir Dizi İncelemelerde Bulundu

Akhisar Haberleri.com

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer ve yönetim kurulu üyeleriyle, hem inşaatı devam eden hem de vatandaşlarımızın hizmetine açılmış olan tesisleri ve okulları gezip incelemelerde bulundu.

Yenişehirlioğlu ve Sözcüer’e Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mükremin Karasu  ve Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay da eşlik etti.

Yenişehirlioğlu; Güçlendirme çalışmaları devam eden Kapalı Spor Salonu ve daha önce tamamlanan 550 kişilik tribün, çevre aydınlatma, tartan koşu pisti ve bisiklet yolu olan şehir stadyumu ile ilgili ve Akhisar Gençlik Merkezinin yanında yapımı devam eden kapalı yüzme havuzu ve jimnastik salonu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Akhisar KYK Yurt Müdürlüğü ziyaret edilip incelemelerde bulunuldu.

Hürriyet Mahallesinde Ağustos 2023 yılında AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu tarafından temeli atılan TOBB Anaokulu inşaatı Temmuz 2024  itibari ile tamamlandığı geçici kabulünün alındığı ve  2024-2025 eğitim öğretim yılı itibariyle eğitime başlayacağı belirtildi.

Ulucami Mahallesinde bulunan deprem tahkiki sonucu güçlendirme kararı çıkan Dr. Ahmet Tarık Sarı ilkokulunun 2024 Şubat ayı itibariyle başlanmış 2024 Ağustos ayı itibariyle geçici kabulü alınmış olup 2024-2025 eğitim öğretim yılı itibariyle eğitime başlayacağı açıklandı.
















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız