KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Siyaset

Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar'a Büyük Eğitim Yatırımı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar ilçesi için büyük bir eğitim yatırımının müjdesini verdi.

7 Ağustos 2024 Saat: 14:23
Yenişehirlioğlundan Akhisara Büyük Eğitim Yatırımı
Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar'a Büyük Eğitim Yatırımı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar'a Büyük Eğitim Yatırımı

Haber Merkezi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar ilçesi için büyük bir eğitim yatırımının müjdesini verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurduğu 16 derslikli ilkokul inşaatının başladığını açıkladı.

Şehrimizin Eğitim Altyapısını Güçlendiriyoruz

Yenişehirlioğlu, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımda, Manisa’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla birçok eser kazandırdıklarını belirtti. 16 derslikli Akhisar Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu’nun inşaatına başlandığını duyurdu.

"Manisa’mızın eğitim altyapısını güçlendirmek suretiyle şehrimizin dört bir yanına eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan deprem tahkiki sonucu yıkım kararı verilerek yatırım programına alınan ve geçtiğimiz aylarda yapım ihalesinin gerçekleştiğini duyurduğumuz 16 derslikli Akhisar Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu’nun inşaatına başlandı," dedi.

Projenin Her Aşamasını Yakından Takip Ediyoruz

Yenişehirlioğlu, Ankara’daki çalışmalarında Manisa yatırımlarını hassasiyetle takip ettiğini belirtti ve projeyi büyük bir titizlikle izlediklerini vurguladı. "Her aşamasını hassasiyetle takip ettiğimiz projenin tamamlanması ve geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın hizmetine sunulması için sabırsızlanıyoruz," ifadelerini kullandı.

Manisa’mıza Hayırlı Olsun

Yenişehirlioğlu, güvenli eğitim ortamları hazırlamanın ve bölgedeki sorunları çözmenin önemine değinerek, "Evlatlarımıza güvenli eğitim ortamları hazırlamak, öğrencilerimizin ve velilerimizin bölgede yaşadıkları sorunları sonlandırmak adına yapımı büyük önem arz eden 16 Derslikli Akhisar Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu’nun Akhisar İlçemize ve Manisa’mıza hayırlı olmasını diliyorum," dedi.

Bu büyük eğitim yatırımı, Akhisar ve Manisa'daki eğitim kalitesini artıracak ve öğrenciler için daha güvenli ve modern bir öğrenim ortamı sağlayacak.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız