KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Yollar,Sürücülere Cambazlık Öğretiyor

Yollar,Sürücülere Cambazlık Öğretiyor

11 Ekim 2011 Saat: 13:01
Yollar,Sürücülere Cambazlık Öğretiyor
Yollar,Sürücülere Cambazlık Öğretiyor
DAYIOĞLU KASABI

 

AKHİSAR’ DA KÖSTEBEK YUVASI YOLLAR,SÜRÜCÜLERE CAMBAZLIK ÖĞRETİYOR

 

Son yağışlarla birlikte Akhisar’da Belediye tarafından taş doldurularak yama yapılan ilçe içi yollar,köstebek yuvasına döndü.Bu yollarda sürücüler, çukurlara girmemek için, adeta direksiyonda cambazlık yapıyorlar.

 

Yollarda araçların güçlükle ilerlediğini söyleyen araç sürücüleri, belediyenin gereğini yapması yönünde çağrıda bulundu. Akhisar’da ara sokaklardan ana caddelere kadar ilçede ki hemen hemen her yolun çukurlar ve çamur içerisinde olması, araç sahipleri için güvenli bir sürüşü ortadan kaldırıyor. İlçe genelindeki yolların köstebek yuvasını andırmasının başında ise yanlış yapılan doldurma çalışmaları geliyor. Herhangi bir altyapı çalışması nedeniyle kazılıp tekrar kapatılan yollar, yanlış yapılan doldurma nedeniyle çöküyor. Bu da yol üzerinde çukurların  oluşmasına neden oluyor ve yap-boz tahtasına dönen yollar zamanla yıpranak çöküp, köstebek yuvası görüntüsü veriyor.

 

Özellikle yağışlı havalarda içi suyla dolan derin çukurların, sıradan bir su birikintisi görüntüsü vermesi nedeniyle araç sahipleri büyük sıkıntı yaşıyor. Derin bir çukura düşen teker nedeniyle sürücüler aracın kontrolünü kaybederken, bu durum hem trafik kazalarına davetiye çıkarıyor,hem de araçlarda maddi zararların meydana gelmesine neden oluyor.

 

Bu konu hakkında Belediye yetkililerini göreve çağıran araç sürücüleri,”Belediye Başkanı bozuk olan  bu yolları neden görmemezlikten geliyor.Geçtiğimiz aylarda bozuk olan yolları taş doldurarak iyice bozdular.Araçlarımızı haftada bir tamire götürüyoruz.Acaba Belediye Başkanı, aracıyla bu yollardan hiç geçti mi,gördümü bu yolların halini ?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız